1287171163_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muutin blogini asetuksia siten, että kommentit julkaistaan vasta sitten, kun olen ne hyväksynyt. Äskettäin joku lapsi tai  vähintäänkin lapsen tasolla oleva nimittäin keksi pommittaa blogiani törkykommenteilla. Onhan se ihan kiva, että joku on oppinut niinkin uuden ja jännittävän sanan kuin penis, mutta ei kyseistä sanaa silti tarvitse kirjoittaa kommenttibokseihin useita kertoja eri yhteyksissä. Lisäksi silmäni suorastaan alkoivat vuotaa verta viestien sisältämien kammottavien kirjoitusvirheiden vuoksi. Ihmiset hyvät, opetelkaa kirjoittamaan, please.

Tästä lähtien en julkaise roskakommentteja blogissani, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jättäisin kritiikin julkaisematta. Asialliset viestit, joita olen tätä iltaa ennen pääosin saanut, julkaisen kuten olen ennenkin tehnyt.

 

Ps. Kysymyspostauksesta kertovaan merkintään jätin roskakommentoijan kirjoittaman kommentin, sillä se on kysymys, johon aion jopa vastata. Sitä saa mitä tilaa, tai kuten Bratzit sanoisivat: "Sitä saa mitä raapii." ;)